Hoe combineer je een blouse van YAYA?

Gepost op: 17 februari 2020

Een YAYA blouse is een kledingstuk dat iedere vrouw in haar kast moet hebben. Deze blouses zijn niet alleen van prachtige kwaliteit, ze hebben een fijne pasvorm en zijn in vele kleuren en motieven te bestellen. Het is een geweldige blouse om iedere outfit mee te stylen. Wil je weten hoe je jouw blouse van YAYA het beste kunt combineren met jouw outfit? Lees dan gauw de volgende stylingstips.

Een zakelijke look
Moet jij voor jouw functie, je zakelijk opstellen? Dan is jouw outfit vaak de eerste stap. Een blouse van YAYA kan jouw zakelijke outfit net wat persoonlijker maken. Kies voor een goede pantalon, nette zwarte schoenen en draag een mooie blouse van YAYA daar bovenop. Je kunt kiezen voor een neutrale kleur om de look extra professioneel te maken, maar je kunt ook juist een blouse kiezen met een klein printje. Dit geeft net wat extra persoonlijkheid aan de zakelijke en nette look.

Een avondje uit
Niet alleen voor zakelijke doeleinden is deze blouse een echte aanrader. Ook wanneer jij op zoek bent naar een goede outfit voor het uitgaan, kan deze blouse een optie zijn. Draag de blouse is een rokje, combineer met hoge laarzen en doe de bovenste knoopjes van de blouse open voor een speelse uitstraling. Zo kun je deze blouse ook perfect dragen tijdens feestelijke aangelegenheden of tijdens het uitgaan.

Een relaxte look
Heb jij weinig tijd om na te denken over jouw outfit in de ochtend? Heb je een druk leven met kinderen of carrière of studie? Dan kun je een mooie blouse van YAYA kiezen om te dragen op een jeans of relaxte pantalon. Jouw outfit is dan meteen af! Je kunt de blouse over de broek laten vallen of in de broek dragen en een opvallen ceintuur dragen. Je doet vervolgens jouw gympies aan en hebt een geweldige outfit voor iedere dag.

Handig om mee te nemen
De YAYA blouse is ook de perfecte optie voor in de zomer. Wanneer het 's ochtends nog fris is, kun je deze blouse handig over een shirtje dragen. Wanneer het warmer wordt, knoop je de blouse zwierig om je middel. Zo hoef je het nooit meer te heet of te koud te hebben tijdens de zomermaanden.

YAYA heeft oneindig veel mogelijkheden qua kleuren en designs. Hierdoor is er altijd wel een YAYA blouse dat past bij jouw smaak en outfit. Kies voor een aantal basic blouses en je hebt altijd wel een goede outfit in de kast liggen. Door te kiezen voor leuke printjes, maar je jouw outfit altijd net wat speelser en persoonlijker.  

Delen  

Recente artikelen


Archief

2020