Yaya blouse: een keuze voor kwaliteit en mooi design

Gepost op: 15 augustus 2019

Een blouse heeft oneindig veel combinatiemogelijkheden

Iedere vrouw heeft een blouse in de kast hangen. Een blouse is altijd weer het juiste kledingstuk dat bij verschillende gelegenheden past. De witte blouse, maar ook de blouse met een mooi motief zijn met heel veel kledingstukken te combineren. Wil je een nonchalant effect? Bind de punten van de blouse tot een knoop en draag deze op een kokerrok of strakke jeans. Een blouse kun je in of over een rok of broek dragen. Ook is een blouse geschikt om het voorste deel in een broek te stoppen en de achterzijde er losjes aan de achterzijde erbij te laten hangen. Doe de onderste knoopjes van een blouse los en laat de wind door je bloesje waaien. Een hele lange blouse kan bijna als jurkje worden dragen. Neem een iets grotere maat en je hebt het perfecte zomerjurkje. Met een blouse in je garderobekast heb je ontzettend veel voordelen en voor iedere gelegenheid en seizoen het juiste kledingstuk.De Yaya blouse

Het merk Yaya staat voor kwaliteit, mooi design én de juiste toevoeging aan je outfit. Strepen, satijn en floral prints behoren tot de trendy modellen van het merk Yaya. De floral print bijvoorbeeld is een grafische bloemenprint. Het model is voorzien van een staande kraag en een simpele knoopsluiting. De mouwen hebben een opvallend geplooid ontwerp. Deze Yaya blouse is prima te combineren met een strakke jeans. De floral print komt zowel in een klassieke als in een moderne outfit tot zijn recht.Alles vindt je bij Yaya

Een moderne vrouw vindt alles bij Yaya. Niet alleen de mooie Yaya blouses, maar ook de accessoires die bij dit kledingstuk passen. Tassen en oorringen geven de Yaya blouses de juiste uitstraling. Zoek je een mooie tas bij je Yaya blouse, vind je zeker een mooi exemplaar in de collectie. Elk item kan bij de juiste kledij worden gevonden. De blouses van Yaya zijn qua uitstraling allemaal anders.Gestreepte blouse

De gestreepte blouse van Yaya heeft een all-over strepenprint, een klassieke overhemdkraag en een klassieke knoopsluiting. Ook is deze blouse voorzien van ruches. Het materiaal is 100% viscose en verkrijgbaar vanaf maat 36. Online bestellen

De blouses van Yaya zijn online te bestellen. Kijk in de webshop en maak je keus. Gemakkelijk vanuit huis kleding aanschaffen is prima te doen. In één oogopslag zie je wat de collectie van Yaya te bieden heeft. Wil je een vrolijk gekleurd model of een oversized kledingstuk? Een Yaya blouse is voor iedere vrouw een geweldige toevoeging aan haar garderobe. Effen of juist met print, voor elke vrouw is er een blouse van het merk Yaya.

Delen